Son Eklenenler

Ağır Abi - 2012 (BRRip) TR Dublaj





Şehiriçi otobüsünde bir saldırı gerçekleşmiştir. Otobüste bulunan Vietnam gazisi, saldırganların elinden birini kurtarmasıyla kahraman ilan edilir. En iyi arkadaşının cinayete kurban gitmesi ve polisin olayı çözmeye yanaşmaması üzerine, harekete geçmeye karar verir. 



Jack ve Jill - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Jack, ikiz kız kardeşi Jilli saymazsak kusursuz bir hayat yaşamaktadır. Her yıl şükran gününde, hayatını alt üst eden kız kardeşinin ziyaretine katlanmak zorundadır. Hafta sonunu kapsayacak bu ziyaret bir aya uzadığında, kardeşler sadece ikizlerin yapabileceği şekilde birbiriyle tartışır ve alay ederler. Jack, hiç gitmeyecek sandığı Jilli göndermek için çeşitli plânlar yapar.



Savaş Atı - 2011 (BRRip) TR Dublaj





1. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen “Savaş Atı”, Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor. İkili mecburen ayrı düşüyor. Atın savaş boyunca yaptığı sıra dışı yolculuğu anlatan film Tarafsız Topraklar’da duygusal sona yaklaşırken atın karşılaştığı herkesin, İngiliz süvarilerin, Alman askerlerinin, bir Fransız çiftçi ve onun torunun hayatlarını nasıl değiştirdiğini konu ediyor. 



Kıyamet Gecesi - 2011 (BRRip) TR Dublaj





İnsan nüfusunun çoğu gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Arkalarında herhangi bir ipucu bırakmadan kaybolan bu insanlar, ardlarında bıraktıkları kişisel eşyalara bakılırsa, yanlarında hiçbir şey götürmemişlerdir. Bu tuhaf ve karanlık olaydan kurtulan bir grup insan 7. Caddede buluşur. Aralarında son kalan insanlar olduklarını düşünenler vardır. Ve bu şüphe bir süre sonra yerini yoğun bir paranoyaya bırakacaktır.


Fabrika - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Mike Fletcher (John Cusack) New York'ta görevli bir polis dedektifidir Partneri Kelsey Walker (Jennifer Carpenter) ile birlikte, fahişeleri öldüren seri katili yakalamaya çalışmaktadır Ancak kızı o katil tarafından kaçırılır Mike için bu dava artık kişisel bir hal almıştır Kızını kurtarmak için bütün yetkilerini kullanacak hatta kurallara karşı gelmekten bile çekinmeyecektir..


Yap yada Öl - 2010 (BRRip) TR Dublaj





Güneydoğu Asya ormanlarının derinliklerinde kana susamış paralı asker Sebastian (Gary Daniels) şaman Aroon (Danny Trejo) ve ailesini öldürür. Ancak Aroon hayata geri döner. O ölümsüzlüğün sırrını araştırırken para dolu bir çanta taşıyan Lonny Smith (John Edward Lee), Kyo (Bai Ling) adlı gizemli bir bar işletmecisi ve bir anda vahşetin ortasında kalan Nana (Krystal Vee) da kendi hayatlarını yaşamaktadır



Büyük İkramiye - 2011 (BRRip) TR Dublaj





Jeff , Cathy ve onların üç çocukları… Yani herkesçe bilinen adıyla Tuche Ailesi… ‘İnsan çalışmak için doğmamıştır’ sözü, bu ailenin prensibidir Ne kadar maddi zorluk çekseler de onlar için önemli olan mutlu olmak ve eğlenmektir Günün birinde bir mucize gerçekleşir ve aile, piyangodan tam 100 milyon avro kazanır Paraları olduğu için artık yepyeni bir hayat onları beklemektedir Aile ilk iş olarak, Cathy’nin hep hayalini kurduğu yere, Monako’ya taşınmaya karar verir…



Büyücü - Magic Man - 2010 (DVDRip) TR Dublaj





Krell Darius dünyaca ünlü bir sihirbazdır Tatiana arkadaşları ile birlikte Darius'un şovunu izlemek için New York'tan Las Vegas'a gelir Tatiana, açıklayamadığı nedenlerle sihirbazın etkisi altına girer Zamanla bunun bir tesadüf olmadığını ve annesinin gizemli ölümüyle Darius arasında bir bağlantı olduğundan kuşkulanmaya başlar.



Tuzak - Wrecked - 2010 (BRRip) TR Dublaj





Tanımadığınız insanların cesetleri ile dolu kaza yapmış bir arabada bacağınız kırılmış bir şekilde uyandığınızı hayal edin. Nerede olduğunuzu kim olduğunuzu ya da ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Zihniniz sırlarla dolu bir esrar perdesi gibi. Vahşi doğanın ortasında içgüdüsel olarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Peki gerçekle yalanın hayalle gerçeğin birbirine girdiği hem kurban hem şüpheli olduğunuz bu bilmecenin içindeyken geçmişinizden kaçabilir misiniz?


Aşk Oyunu - The Good Guy - 2009 (BRRip) TR Dublaj





Wall Street’in yükselen yıldızlarından biri olan Tommy, Daniel ile birlikte çalışmaya başladıktan sonra artık kendini güvende hissetmektedir. Onun kanatları altına girmiş olan Tommy, Danny sayesinde para kazanmanın ve baştan çıkarıcılığın kurallarını öğrenmektedir. Ama bu durum bir süre sonra tersine döner. İş yaşamındaki baskılar artarken, Tommy bir taraftan da ilişkisi için çaba harcamak zorunda kalır. Sonunda Tommy yaşadığı çevre içinde “iyi bir insan” olmanın ne demek olduğunu kendisine sormaya başlayacaktır. Ama karşılaştığı cevaba kendisi de çok şaşıracaktır. 



Sağlıksız - 2009 (BRRip) TR Dublaj





Charlie ve arkadaşları terk edilmiş bir depoya gizlice girerler. Görünürde burada kimse yaşamamaktadır. Gençler bu ıssız mekanın tadını çıkarmaya karar verirler ve kendi aralarında eğlenmeye başlarlar. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Bu karanlık yerde yalnız değildirler. Depoda yaşayan korkunç bir varlık şimdi gençlerin karşısındadır. Tek amacı, yanlış yerde bulunan gençlere bunun bedelini ödetmektir. Ve elindeki çekiç ile dehşet saçmaya başlar. 



Clutch Powers;ın Maceraları - 2010 (BRRip) TR Dublaj





LEGO evreninin inşaatçısı ve ünlü kaşifi Clutch Powers, şeytani büyücü Mallock the Malignın yönetimindeki hapishane gezegeninde adalet için savaştıktan sonra Ashların büyülü ülkesine gider Ashların da LEGO timinin yardımına ihtiyacı vardır Zira kötücül Mallockun iskelet ordusu giderek yaklaşmaktadır Powers, inşaat yeteneklerini geçilmesi imkansız duvar kurmak için kullanır…


Boston Canavarı - 2008 (DVDRip) TR Dublaj





Boston canavarı gerçekten yaşamış albert de salvo hakkında olağan üstü, yugun, çarpıcı ve heyecanlı bir suç makinasının hikayesidir. Albert"in hapisanedeki hücre arkadaşı tarafından bu inanılmaz cinayetler ortaya çıkıyor.



Kızımı Kurtarın - 2007 (BRRip) TR Dublaj





Dört yaşındaki Amanda, ortadan kaybolmuştur ve polis davayı çözmek için fazla yol alamamıştır. Amanda’nın teyzesi Mc Cready bu iş için Patrick Kenzie ve Angie Gennaro adında iki dedektif tutar. Ancak dedektifler, bu tarz bir konu üzerine fazla deneyimlerinin olmadığını söylemekten kaçınmazlar. Aile özellikle onları iki sebepten ötürü istemektedir. Polis değillerdir ve yaşadıkları muhiti iyi tanımaktadırlar. Dava sürerken Kenzie ve Gennaro uyuşturucu satıcıları ve sübyancılarla karşılaşırlar. Tam davayı çözmek üzerelerken, ikiliyi birbirinden ayıracak bir çelişki ile yüz yüze gelirler. Filmin yönetmeni Oskar ödüllü oyuncu Ben Affleck. 



Robot Asker - 2008 (BRRip) TR Dublaj





Ülkenin en iyi bilim adamları ve bulundukları kentten sorumlu şerif bir üretim fabrikasından kaçan Robot Askeri yakalamak için işe koyulurlar fafat bu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü yakalamak istedikleri tehlikeli ve bir o kadar da güçlü robottur.



 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. HD İNDİR İZLE - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger