Son Eklenenler

Uyuyan Güzel - 2012 (BRRip) TR Dublaj


17 yıl bitkisel hayatta yaşayan genç bir kadının son 6 gününde etrafında gelişen bir dizi olay….
17 yıllık bitkisel hayatın ardından Eluana Englaro’nun yaşamının sonlandırılmasına karar verilir. Vicdanı ile politik duruşu arasında sıkışan bir senatör, senatörün aktivist kızı, mucizelere bel bağlayan bir aktris ve ölemeye kararlı Rossa adında bir genç kızın Eluana etrafında şekillenen yaşamları birbirine kenetlenecektir.




http://hitfile.net/xMJV

http://turbobit.net/bf7z0o3coz35.html

Kapışma - Snatch - 2000 (BRRip) TR Dublaj


Londra’nın dünyaca ünlü ve Yahudiler tarafından işletilen elmas ticaret merkezi inanılmaz bir soygunla çalkalanır. Hiç de alışkın olunmayan bu durum gerçekten de büyük yankılar uyandırır. Ancak çalınan elmaslar da bir kaç el değiştirip ortadan kaybolunca işler daha da karışır.
Çıplak yumruklarla sokak köşelerinde gizlice yapılan boks maçlarından tutun da birçok acımasız olayın yaşandığı Londra’nın yeraltı dünyası da bu soygundan dolayı çalkalanmaya başlamıştır.
Kamçı İzi kasabası adındaki kasabaya altın bulup milyoner olma hevesiyle inanılmaz bir akın başlamıştır. Gelenler arasında Kim Darlging de vardır.




http://hitfile.net/kiBL

http://turbobit.net/lfnn9eqx89x9.html

Top Gun - 1986 (BRRip) TR Dublaj


Usta donanma pilotu Pete Mitchell ileri derece eğitim için gönderildiği Miramar Donanma Hava Üssü’nde herkesin ulaşmaya çalıştığı Top Gun onur ödülü için en kıdemli pilotlardan biri olan Tom Kasansky ile başa baş bir mücadele içine girer. Mitchell’ın babası, kendisinin sebep olduğu bir kazada çok sayıda başka askerle birlikte şehit olmuştur. Bu durum diğer pilotların Mitchell’a karşı tavırlarındaki soğukluğun da nedenidir… Mitchell bir süre sonra üste tanıştığı bir sivil danışman olan Charlotte Blackwood ile tutkulu bir ilişki yaşamaya başlar.

Bir arkadaşının ölümüyle sarsınan Mitchell, Top Gun ödülünü almayı başaramayınca psikolojik sorunlar yaşamaya başlar. Beklediği başarıyı yakalamak için son şansı ani bir uluslararası krizde yerine getirmekle görevlendirdiği kritik bir görevdir.




http://hitfile.net/4DeA

http://turbobit.net/cncab43qhk0s.html

Klonlar - 2012 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Bir grup genç, gizli bir laboratuarda süper güç sahibi klonları olduğunu keşfederler. Ölümcül bir deneyin parçası olan Craig, Tracy ve Derek gizli bir laboratuarda kendilerine tıpatıp benzeten klonlarıyla karşılaşırlar. Kötü niyetli kopyalarının tek bir amacı vardır. Orijinallerinin bulup öldürerek onların yerine geçmek!




http://hitfile.net/HaLl

http://turbobit.net/84bsg3uwf28s.html

Bay Evet - 2008 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Herşeye hayır demeye alışmış Carl Allen (Jim Carrey), kendi kendine yardım programına yazılır. Söz konusu program tek ve basit bir ilkeye dayanmaktadır: Herşeye “evet” demek. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimde değiştirir. Başlarda hayatını pozitif yönde değiştiren bu kararı zaman için belaya da “evet” anlamına gelecektir…
Harry Potter serisinin yapımcısı David Heyman’in yapımcılığını üstlendiği filmde başrol oyuncusu Jîm Carrey etkileyici bir performans sergiliyor.




http://hitfile.net/HECa

http://turbobit.net/n0dew0q2v1xq.html

Vicky Cristina Barcelona - 2008 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Nasıl New York City, Woody Allen’ın Manhattan’ının fonu olmuşsa, hayrete sürükleyici Barcelona kenti de Vicky ve Cristina’nın romantik serüvenlerinin sahnesine dönüşüyor. Bu iki genç Amerikalı İspanya’da bir yaz geçirirler ve gösterişli bir sanatçı (Javier Bardem) ve onun güzel fakat dengesiz eski eşi (Penélope Cruz) ile tanışırlar.

Vicky (Rebecca Hall) evlenmek üzere olan muhafazakar bir kadındır. Cristina (Scarlett Johansson) ise cinsel serüvenlere açık özgür ruhlu bir kadındır. Kaderleri kesişen üç insan arasında doğan aşk ilişkisi kaotik sonuçlar doğuracaktır. Vicky Cristina Barcelona, öyküsünün geçtiği kent olmaksızın düşünülemeyecek bir film olarak karşımıza çıkıyor.




http://hitfile.net/YzxP

http://turbobit.net/4mcwivbbuf45.html

Öfke Topları - 2007 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


İşsiz ve parasız kalmış profesyonel ping-pong oyuncusu Randy Dantona giderek daha da düşmekte ve akıntıya karşı gelememektir, taki FBI Ajanı Rodriguez karşısına çıkana kadar. Ajan Randy’ye bir suç örgütünün başında bulunan Feng’i yakalamak için özel bir gizli görev verir. Bu gizli görev bir ping-pong şampiyonu olmak ile ilgilidir. Randy kaybettiği ününü yeniden kazanmak için karşısına çıkan engelleri aşabilecek midir.




http://hitfile.net/iavG

http://turbobit.net/tprekxaeplge.html

Uslu Dur - 2007 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Stan bir dolandırıcıdır.Bir gün iş üstündeyken polisler tarafından yakalanır ve 1 veya 3 yıl arası hapis cezası alır ama hapise 6 ay sonra gidecektir. Stan hapisanede tecavüze uğrama korkusu yaşar . Bunun için bu 6 ayı iyi değerlendirir ve Usta adlı bir kişiyle tanışır.Geçen bu 6 ayda stan bütün kung fu tekniklerini öğrenir ve hapishaneye gider .Ve bundan sonra hapishanede gırgır şamata başlar.




http://hitfile.net/v8Ut

http://turbobit.net/t2gnzpa3cwwn.html

Öldür.com - 2008 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


FBI Özel Ajanı Jennifer Marsh (Diane Lane), bekar anne olarak özel hayatıyla işi arasındaki dengeyi sağlamak için çok sıkı çalışmaktadır. Çok farklı ve ilginç bir görevi vardır. Her gece çalışma arkadaşı Griffin Dowd (Colin Hanks) ile birlikte FBI’ın Portland’daki bürosundan internete girerek kredi kartı dolandırıcılarının, manyakların, pedofillerin ve diğer cinsel sapıkların izini sürer. Suç işlemek amacıyla faaliyete başlayan yeni bir web sitesiyle ilgili ilk duyumu alan iki ortak, killwithme.com adresindeki sitenin nereden yayın yaptığını ve yayını yapan kişi ya da kişileri belirlemek için siteyi izleme altına alırlar. Sitenin ziyaretçileri üzerinde şok etkisi bırakan bir havası vardır. Sitenin yaratıcısı yapışkan bir fare tuzağına küçük bir kedi yavrusu bağlamıştır. Siteyi hazırlayan ya da hazırlayanlar, sitenin ziyaretçilerinden o kedi yavrusunun kamera önünde yavaş yavaş ölümünü seyretmekle kalmayıp bunu herkese duyurmaya çağırmaktadır. FBI’ın internette yaptığı yoğun araştırma sonucunda karmaşık birtakım server ve host ağları sayesinde bu web sitesinin nereden yayın yaptığının asla belirlenemediği ortaya çıkar. Portland’daki ajanların bulduğu ufak ama işe yaramayan ipuçlarıyla katil ya da katiller adeta alay etmektedir…




http://hitfile.net/iL6z

http://turbobit.net/1ojauw1exhgj.html

Hatta Aşk Var - 2008 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Kendisini Amerikalı olarak tanıtan Hintli kredi kart operatörü, işi sayesinde tanıştığı adamla romantik bir ilişki için San Francisco' ya gider. Oraya vardığında gerçek kimliğini saklamaya karar vermesi nedeniyle aralarındaki ilişkinin heyecanını da tehlikeye atmış olur.Acaba ikilinin arasında neler olacaktır?




http://hitfile.net/Uoal

http://turbobit.net/j5l4cvibhui8.html

Sihirli Şehir - 2008 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun öyküsü anlatılır. Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Ember kentinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. Ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.




http://hitfile.net/BKtt

http://turbobit.net/pij2sf2dzn5o.html

Gerçek Masallar - 2008 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Skeeter Bronson (Adam Sandler), eskiden babasına ait olan otelde çalışmakta ve otelin her işine koşturmaktadır. Genç adam akşamları ise iki küçük yeğenine her gece uyumadan önce çeşitli hikayeler anlatmaktadır. Bunlar kendi uydurduğu, hayal ürünü hikayelerdir. Çocukların bu çılgın masallara katkıda bulunmasına da izin verir. Ancak bir sabah gerçek yaşamla masallar birbirine karışır. Skeeter’in anlattığı masallar gerçeğe dönüşmektedir




http://hitfile.net/3ade

http://turbobit.net/2fxmvc8hzbuv.html

13 Hayalet - 2001 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Arthur Kriticos (Tony Shalhoub) ve çocukları, Kathy (Shannon Elizabeth), ve Bobby (Alec Roberts), birbirleri dışında herşeylerini kaybetmişlerdir. Jean (Kathryn Anderson) Arthur’un karısı ve çocuklarının annesi, geride kalanlara birşey bırakmayan bir yangında ölmüştür. Aile, ölenin yasını tutarken günün birinde Arthur’un egzantrik amcası Cyrus’un (F. Murray Abraham) bir garip evi miras bıktığını öğrenirler. Tamamen demir ve camdan inşa edilmiş olan ev, boş alanları, keskin hatlarıyla modern bir mimari eserdir. Evi gezdikçe ve cam duvarlarına hayranlıkla baktıkça, Arthur ve çocukları bir anda dönen talihlerine inanamazlar. Asıl bilmedikleri ise bu evin derinliklerindeki karanlık sırdır. Teker teker ortaya çıkan ve korkunç ölümlerin izlerini taşıyan oniki hayalet aileyi rahatsız etmeye başlar. Aile ise bu evden sağ kurtulmak için bir bulmacayı çözmek zorundadırlar. Kendilerini kurtuluşa veya ölüme götürecek olan bulmacayı…




http://hitfile.net/m55G

http://turbobit.net/g0qydm89hktc.html

Mirket Ailesi - 2008 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Mirket Ailesi, bir ailenin sert doğa koşullarında her gün verdikleri yaşam mücadelesine eğlenceli bir yaklaşımla ışık tutmaktadır. Fakat Afrika düzlüklerinde yaşayan bu canlıları eşsiz kılan şey, besin zincirinde daha üst seviyedeki canlılarla benzerlik taşıyan aile dinamikleridir. Özellikle de bize...Rutin bir günde veya bir yaşam mücadelesinin ortasında kalmışken, aile bağlarındaki kuvveti, esnekliği ve cesareti bizlere benzer.




http://hitfile.net/EJrN

http://turbobit.net/oc3c22ql1lfo.html

Zafere Doğru - 2006 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Hollywood’un yükselen yıldızlarından Josh Lucas, diğer antrenörlerin kabul etmediği en iyi basketbol oyuncularını takıma alarak tabuları yıkan, küçük bir üniversitenin karizmatik antrenörü rolünde göz dolduruyor! Uluslararası Şampiyonluk yarışında zirveye tırmanırken, bu sıradışı takımın beklenmedik başarıları, onları merakla gözlemleyen tutucu spor çevresinde şaşkınlıkla karşılanmaktadır.




http://hitfile.net/9y2t

http://turbobit.net/6diiu2ip3dur.html

Er Ryan'ı Kurtarmak - 1998 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


II. Dünya Savaşı yıllarında 3 oğlunun birden ölüm haberini alan anne, 4. oğlunun yaşadığını duymak ister.Artık tüm Amerikan ordusunun hedefi annenin son oğlu olan James Ryan’ı ne pahasına olursa olsun kurtarmaktır.Askerler her yerde ona ait izler aramaya başlar fakat bu öylesine bir göreve dönüşür ki bir kişiyi kurtarmak uğruna bir çok askerin hayatı tehlikeye girer.




http://hitfile.net/XsZm

http://turbobit.net/s1pahlk6xbtp.html

Fidye - Ransom - 1996 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Tom Mullen, zengin ve başarılı bir uçak şirketi sahibidir. Karısı Kate ve oğlu Sean ile mutlu ve yolunda giden bir hayat yaşarlarken bir gün oğullarının kaçırılması ile herşey tepetaklak olur. Sıradan kaçırılma olaylarının hepsinde olduğu gibi kaçıranlar fidye karşılığı çocuğu bırakacaklarını söylemektedirler. Buraya kadar herşey bildik bir şekilde giderken Tom’un birdenbire vermiş olduğu son derece riskli ve kaçıranlar dahil herkesi kitleyen kararı ile bütün dengeler altüst olur. Artık sadece Sean değil, fidye isteyenler de av durumuna düşmüştür..




http://hitfile.net/VHuI

http://turbobit.net/gst49sa1qsxl.html

Çılgınlığın Ötesinde - 1995 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Bir sigorta müfettişi olan John Trent (Sam Neill), yeni ve farklı bir iş alır. Bu seferki uğraşı, belli ki her zamankilere benzemeyecektir. Zira kaybolan korku yazarı Sutter Cane'i bulması istenir. Ancak Cane'in son romanı 'Çılgınlığın Ötesinde'yi okuyan herkesin başına 'garip olaylar' gelmektedir. John da bu durumu araştırmak üzere kitaba kaynaklık yapan kasabaya gider ve...

John Carpenter'ın Stephen King'e saygı duruşunda bulunduğu eseri, aslında yönetmenin tarzında bir 'film içinde film' olarak görülebilir. Zira bir anda kitabın içinde yaşananların gerçek olmasıyla ya da bilinçaltını açığa çıkarmasıyla gelişenler anlatılıyor esasen. Ancak ana karakter kasabaya varıp 'lanetli kasaba' motifi aktif hale gelince, devreye kitsch efektler giriyor. Böyle olunca da 'mesafe'sini ve 'soğukkanlılık'ını kaybedip ilginç bir deneme olarak kalıyor film. Ama yine de korku severler için izlenmesi keyifli bir eser olduğu söylenebilir.




http://hitfile.net/cIwh

http://turbobit.net/3c28t48m1tgt.html

Schindler'in Listesi - 1993 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


2. Dünya Savaşı yıllarının Nazi Almanya’sında girişimci bir Alman Oskar Schindler, askeriye için metal kaplar üreten bir fabrika kurar ve bu iş için sermayeyi ve iş gücünü Yahudiler üzerinden sağlar. İlerleyen zamanda Yahudiler’in gördüğü baskıyı içine sindiremeyen Schindler, onları kurtarmak için uzunca bir liste yapar.




http://hitfile.net/jBze

http://turbobit.net/mtihrlrhmynm.html

Tabu - Marked For Death - 1990 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Uyuşturucu ile mücadele bürosundaki görevinden yeni emekli olmuş olan John Hatcher (Seagal) eski şehrine, Chicago’ya geri döndüğünde, uyuşturucunun ve bu ölümcül zehiri dağıtan çetenin kendi yaşadığı kasaba dahil bütün çevreyi ele geçirdiğini fark eder.




http://hitfile.net/1MaG

http://turbobit.net/pqvun2qn1ecd.html

Zorlu Yokuş - 1986 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Clint Eastwood yeni ve asi denizcileri disipline sokmak için yeni bir müfrezeye atanan sert bir deniz çavuşu Tom Highway rolünde. Bazen eski karısıyla (Marsha Mason) ve kitaba göre, komutanı olan subayla gülünç tartışmalara girse de takımını eğitmeyi ve askerlerinin saygısını kazanmayı başarır. Grenada saldırısı müfrezeyi aniden savaşa soktuğunda, öğretilen dersler uygulanmaya başlar.




http://hitfile.net/UIyX

http://turbobit.net/so3w2xgaxogn.html

Yedinci İşaret - 1988 (Mp4) TR Dublaj Kota Dostu


Zor bir hamilelik dönemi geçiren Abby ve kocası evlerini gizemli biri olan Davide kiralar. David gizemli ve oldukça sırlarla dolu olan birine benzemektedir. Evinde korkunç deneyler yapıldığını farkeden Abby bu deneyin dünyanın sonunu getirecek kadar kötülük barındırdığını keşfeder. Ama deney için seçilen kurbanın kendisi olduğunu fark ettiğinde şeytani güçlere karşı gelerk dünyanın sonunun gelmesini engellemeye çalışacaktır.




http://hitfile.net/XrYB

http://turbobit.net/6xlqhxdmnuer.html

Vali - 2009 (Mp4) Yerli Film Kota Dostu

Vali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan "enerji" konusu oturuyor.

Bilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir biçimde sergilenen politik oyunlar-komplolar ve uluslararası ilişkilerin çıkar noktasında enerji meselesi bulunuyor. Filmde, özellikle bu konuda Türkiye'nin ve Türk insanının içine çekilmeye çalışıldığı bir komploya tanık olacağız.

Vali'de enerjiye konu olan madde ise uranyum madeni. Türkiye'nin çok zengin yeraltı ve yerüstü kaynaklarına sahip olduğu halde enerji bakımından nasıl yoksul ve yoksun bırakılarak dışa bağımlı, kendine yetemez bir hale getirilişine, bu oyunun aktörleri ile bu oyunu bozmak isteyen vatansever karakterlerin mücadelesine tanık olacağız.

Filmde, akıllarda soru işareti bırakarak hayata veda eden devlet adamlarının şüpheli ölümleri, faili meçhul cinayetlere de gönderme yapılarak bu eksende kurulmuş bir komplo düzenine parmak basılacak.

Vali Faruk Yazıcı'nın neredeyse çocukluktan beri arkadaşı olan MTA Mühendisi Ömer Uçar ve mühendis arkadaşlarının, bölgedeki zengin uranyum madeni yatağıyla ilgili elde ettikleri bilgi üzerine başlayan şüpheli ölümler… Birbiri ardına kaybedilen pırıl pırıl, vatansever, fedakar bilim adamlarımız, mühendisler… Ve bu düzenin sürmesini isteyen sermayenin ardındaki gizli ve açık güçler…

Kısacası Vali, Türkiye çıkarlarını koruyup ülke insanlarının menfaati için elini taşın altına koyanlarla, taşları yukarıdan üstümüze yağdıran çıkar grupları arasındaki çekişmenin hikâyesini anlatıyor...




http://hitfile.net/LVPU

http://turbobit.net/uvdbe379ftr2.html

Yedi Yıllık Aksaklık - 2012 (DVDRip) TR Dublaj


Çocukluk arkadaşı olan Jennifer ve Kevin’in ilişkisi farklı bir yöne doğru gitmeye başlar.




http://hitfile.net/gcvI

http://turbobit.net/x5jhf40x94rq.html

Hudson'daki Hyde Park - 2012 (BRRip) TR Dublaj


Yıl 1939 , ABD Başkanı Franklin Delano Roosevelt ve eşi Eleanor haftasonu için Hyde Park’taki evlerinde İngiltere Kral ve Kraliçesine ev sahipliği yapacaklardır. Kraliyet ailesi mensubunun ABD’ye yaptığı ilk ziyaretdir. Bu haftasonu sadece iki ulus arasında büyük bağlar oluşturmakla kalmayacak, Roosevelt’in uzaktan kuzeni Margaret Stuckley ile yakınlaşması ve yasak aşk hikayesininde temelleri atılacak.




http://hitfile.net/dGga

http://turbobit.net/wrji2csz35bm.html
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. HD İNDİR İZLE - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger